Велики успех наших ученика

У оквиру пројекта "Хоћу да знам јер ја бирам", који финансира Покрајински секретаријат за спорт и омладину у склопу Акционог плана за борбу против дрога у АП Војводини, расписан је наградни  Конкурс за кратки филм (видео клип) у организацији Центра за промоцију јавног здраваља из Суботице, на којем је прву награду освојила група наших ученика из одељења Т43 у саставу: Душан Перовановић, Петар Стојановић, Страхиња Шербула,  Марко Карапанџић, Слободан Јовановић и Мирослав Живанчев.

Другу награду су такође освојили наши ученици из одељења Т33 у следећем саставу : Петар Тркуља, Тамара Пачарић, Јован Ћојдер и Ђорђе Сарван.

 

Победнички филм "Изабери сам"

Обавештење

Ученицима припадницима националних мањина који похађају наставу на српском језику,  омогућено је да се од школске 2015/2016.године определе за факултативну наставну активност Језик другог народа или народности са елементима националне културе. У нашем обеазовном систему Језик другог народа или народности са елементима националне културе се реализује за следеће језике: албански, босански, бугарски, буњевачки, влашки, мађарски, македонски, ромски, румунски, русински, словачки, чешки, хрватски и украјински. Уколико неко од ученика жели да се определи за наведену факултативну активност, потребно је да се његов родитељ (старатељ) обрати управи школе на телефон  421-566.

Како до школе?

 

QR Code наше локације

Санација крова

 

 

 

Радови ученика

Школа без насиља

skola bez nasilja 1

Пријава корисникаFuter

Powered by Joomla!®. Designed by: download free joomla themes budget hosting Valid XHTML and CSS.